en dag vid poolen

idag har vi bara sloat och frossat som sig bor pa semester. det har varit valdigt skont. vi har dessutom bytt hotell och imon aker vi in i kambodja. vi har inte gjort av med nagra pengar idag vilket gor att vi faktiskt kan med att ta oss en drink sen pa varat favoritstalle, bombay blues som ar ett indiskt stalle dar man sitter ner pa stora roda kuddar.

dagens surhet ar att vi har fuckat visumen till vietnam. helt klrt hanterbart men bara on;digt trubbel. suck pa oss. dessutom maste vi inhandla frukost tills imon eftersom det inte ingar hotellfrukost (den kommer jag sakna fran varat forra hotell, mmms pa egafrukosten).

dessutom ar det valdigt skont vader har idag for man dor inte av varme. och vi har inte gatt hela bangok runt som vi brukar.

men nu ska vi fardas in i kambodja med vara myggnat som tar upp hur mycket plats som helst i packningen (SUCK) och vi vet inte alls hur internetkommunikationerna ar dar. sa vi far val se hur mycket bloggande det blir. forhoppningsvis en hel del i alla fall sa ni far veta hur spannande allting ar. man upplever saotrolgt mycket hela tiden att man knappt kan forsta det. som alla tva meter hoga bilder pa kungen som de har i guldramar, liksom bara staende pa gatan. eller. Som templena har i bangkok. de ar helt enorma, forgyllda och varda sa otroligt mycket pengar, trots att det knappt finns asfalt overallt, ens pa de mest allmanna gatorna.

aven om jag langtar hemma mycket och tycker bra om bangkok ska det bli skont att komma till kambodja. det ska bli spannande att traffa gruppen ikvall ocksa. jag hoppas verkligen pa att de ar trevliga manniskor som kommer gora det roligare.

Kommentarer
Postat av: anita

jag tankte skriva utan prickar o ringar jag ocksa sa att det blir lattare for er att lasa nu nar ni ar i ett land utan sadana. Ha det sa skoj i Kambodja, och akta er for Pol Pots brorsa och farsa, har hort att de ar farliga..... puss

2008-10-23 @ 20:38:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0