most of the time I was drunk of my ass

Jag nöter hoffmaestro och chraa. Jag vet att det finns massor av bra att säga om peace and love, wicked n a bed, tent on the rocks, fittahöl och alkohöl, borttappade kort, arga rullstolsbundna, en kristen pressening, camp inna da sun, en ascool johanna, osv osv. men jag orkar inte. jag är nog fortfarande inte återställd. Nu ska jag åka och bada och vara tyst, för jag hör ändå inte en själv vad jag säger med min sönderskrikna röst.

för övrigt råkade jag trilla över ett gammalt pianostycke och det slår mig att jag kunde ha blivit kär i bara hans röst. Men det slutade upp med att jag älskade hela hans väsen och det är så oförsteligt för mig ännu idag hur det hela gick till. Men jag ler, för det var en vacker sak och en känsla som man ska minnas kanske istället för att låta sig uppfyllas av igen.

factnotfiction - so babygirl spread your ties for me

Peace and love

stundar.

jag trivs.

felicia, hannah, juki
tack för idag

factnotfiction - PUT A RING ON IT

D.A.N.C.E.

Jag går runt i lägenheten, packar, ser ut som om jag dansar hiphop och väntar på att kakan ska bli klar. En kväll med anders och måns, te, tvätt, och allmänt runtramlande och förvirring. The love kopierar in ord i msnrutan som får mig att känna mig vackrare än vad jag egentligen är och förtjänar. Men det gör mig inte så mycket. Jag absorberar.

Jag vaknade inte förrens sju idag. Och nu ska jag snart sova igen. Och det sorgliga är att det inte ens kommer vara ett problem. Min kropp är för sliten för att det ens ska vara roligt

factnotfiction - "I'd been having to much fun and forgetting to take my medicine"

I hope you have the time of your life

Jag vet inte varför en gammal greenday-låt påminner så mycket om Robert. Jag visade bilder för någon dag sen för Karin. Galet hur vacker man kan vara. Vi var så estetiskt snygg tillsammans. Eriksdalsparkens busskur. En kärlekshistoria.

"det är som att jag ryser när du tar i mig"


Jag biter mig i läppen.

Massor av tankar som strömmar kors och tvärs. Virvlar. Sms från igårkväll, Fosterställningsdäckning i duschen. hur länge sedan var det jag pratade med olof? (Alldeles för länge), högstadieförspel, pajätning hemma i solängen med hannah och mor, ett leende som säger att han gillar vad han ser när han tar av mina fula mjukisbyxor, en jim beam/äpplecidergrogg, ett hendrixmaraton i bältesspännarparken med en väktare, ett försök till datormatinée, en nattlig bilfärd, svettiga lakan, fil till frukost lunch middag, it's something unpredicteble but in the end it's right, förlora oskulden gång på gång, en vacker sångröst, cosmopolitancitat (fokuseraintepåvadhankangedigiframtiden,vadkanhangedignu?enäggviteyelinergörattdusermindrebakisut) en poserande pappa, en akvavitshot, en förälskad kompis, ett par vingar som blir strykta över med ett par försiktiga fingrar, ett och ett halvt paket cigg, folkparksrepiser i huvudet, lösögonfransar, fina underkläder utan myror i, rena lakan (helt enkelt tvättade, inget mer inget mindre), manliga män


Jag räcker ut tungan i spegeln. Stirrar på min lilla stav.

(so make the best of this test and don't ask why
it's not a question but a lesson learnt in time

tattoos of memories and dead skin on trial
for all it's worth it was worth it all the while

it's something unpredicteble but in the end it's right
i hope you have the time of your life
)

Det är spännande vilka symboler man väljer. Eller blir tilldelad. Vissa saker är så vidkommande och så viktiga. Jag drar in tungan igen. Stirrar mig själv i ögonen. Upptäcker att jag gillar mig själv ganska bra när allt kommer omkring. Det kunde varit så mycket värre. Jag ler.

factnotfiction - time grabs you by the wrist and directs you where to go


"Är det nu vi har passionerat och hett sex?"
"jag är varken passionerad eller het men sex går jag med på"

DEAD AND GONE

Jag lyssnar på jsutin med hannah. det tog tre  inuter innan jag hade tre glas. fAN VAD JUSTIN ÄER SNYGFG. ENS FAN ens. fan ens. Men alltså jag åste också få säga. att vad gör mig gladare än att höra hannah prata? jag vet inte. inte mycket ens inte alls något. fan ens. fan ens fan ensn. Men alltså nu ska vi in tills tanl. stann menade jag. oj fullt det blev. vänta.

så jävl bra låt ens fan ens en s enf. Men nu kolla jag har så fina underbyxor så det kommer aldrig att funger vilket betyder att min strategi fungerar. jag  mastermindar mig själv.

alla mina tankar är hosd henne. fan.

factnotfiction - josef dansar så jävla schtek

Inga problem

Krånglande internet räddade mycket igår. En ledsen linnea var tillräckligt full för att smsa skamfulla förslag, tycka att hon var riktigt söt i spårvagnsfönstret och gråta över meningslösheter väl hemma i sängen. Jag snubblar in i gamla mönster men denna gången har jag ingen annan att skylla på utom mig själv. Jag har hört att man ska låtsas, det är det nya. Bygga något nytt och sedan hålla fasader för att ingen av ens gamla värld ska få avslöja.

En sommarplåga på för hög volym och med öl i blodet påminner mig om en utekväll för vad som känns som år sen. Jag såg i din nedfällda blicka att du bara ville att vi skulle vara tysta. Efteråt sa du att du var glad för kvällen. Men vad betyder de rynkade ögonbrynen om inte att jag helt enkelt inte får plats längre.

Borde ta tag i saker och ting. Men det går bara inte. Jag önskar att det var någon som jag kunde be om ursäkt. Men det handlar ju inte om det. Det handlar inte om ord utan handlingar och jag har alltid pratat för mycket.

factnotfiction - och vart jag än kommer och går, är det någonting som jag aldrig kommer ifrån

twisting and turning, feelings are burning, you're breaking the girl

Alldeles lagom kväll. Förutom att ett par skor försvann var alla bara glada och trivdes. Däckade en timme för tidigt men det var skönt att bara få ligga kvar i sängen imorse, om än ensam. Jag älskar alla ignorerade sms, msnrutor, facebookchatter. Att inget bekom mig igår, allt var bara fint och trevligt och bra och jag var en prinsessa i sängen i karins rum med chinchillamössan på huvudet och att få rabbla konstiga anekdoter full med en fantastisk kvinna som fått flest frierier av alla jag känner, vina på vardagsrumssoffan med en doktor, inse saker på toaletten med the love (så jävla skarp du kan vara på fyllan).

Nu är dagen öppen. För första gången på länge. Helt. Magiskt.

Även om de senaste dagarna bjudit på en hel del jävla skräp så tittar jag på något sätt över kanten på högen med skit och njuter av att få känna mig intressant och känna en blick som brinner i ögonvrån.


factnotfiction - she ment you no harm

staying high

För övrigt. Vad i helvete. Livet låter så fucking jävla värdelöst när man dikterar här. Det är det inte. Faktiskt. Det har varit en bra kväll och en mysig morgon och jag tänker flyta på det en stund och fundera på en upprepning. Men nu ska jag mysa över till susanne och vänta på att någon smsar om kvällplaner.

factnotfiction - these smiling eyes

and take away my self destruction

Jag drar på en rhcpskiva och lägger mig i sängen. Det är konstigt hur kroppen bara fortsätter att fungera hur myket man än missköter den. Så jävla väloljad. Jag borde väl duscha, borde väl byta lakan, borde väl städa upp mitt rum inför den lilla inflyttningsfesten imon. Men jag orkar väl inte.

I've got a bad disease, up from my brain is where I bleed
Insanity it seems, has got me by my soul to squeeze

Gårdagen på sejdeln var så sjukt random och helt otippat så styrdes sällskap och intresserade blickar upp. Underbara människor som bara tar in en trots att jag egentligen inte känner någon av dem för väl. Underbara öl som hjälper mig att motivera min tillvaro lite extra. Underbara koncentrationssvårigheter, att få glömma allt i bara några timmar och låtsas som om jag inte är smutsig.

With all the dying trees I scream
the angels from my dream

Jag tycker om när det är självklart, när det liksom inte finns några tvivel om vad man tänker. Det är inte naket, jobbigt, det är inte trist, bara skönt. Man får vara uppenbar utan att skämmas. Ibland. Låtsas lite, det är allt jag kräver.


today love smiled on me,
it took away my pain said please


Jag trodde jag var söt tills jag såg mig i spegeln.

It's bitter baby,
and it's very sweet

Jag har ingen rätt, men jag blir bara så jävla trött på allt prat om distans. Jag drar bara täcket över huvudet. Mitt smutsiga äckliga jävla täcke med alla dess fläckar som jag fortsätter att stirra på trots att jag känner dem alla. Men det är fortfarande mitt och jag tänker behålla det för den sakens skull.

factnotfiction - when I find my peace of mind, I'm gonna give you some of my good time

the funeral

Jag har gått från att ha två vänner som jag kan ringa till vilken sekund som helst på hela dygnet och som bär mig genom allt, till att ligga ensam i sängen och äcklas av min ynkliga jävla gestalt. Hur många gånger har vi skämtat om att det inte är en ursäkt med en förklaring? Det finns fan ingen ursäkt och alla vet det, fast mest du.

factnotfiction - every occasion I'll be ready a funeral

(det värsta är att allt jag hade velat är att få krypa upp i din famn i soffan i vårt lila vardagsrum och bara få känns mig skyddad och trygg, men du möter inte ens min blick på hållplatsen lägre, jag vet att du inte gjort något bättre men det kändes åtminstonde så då)

Siberia

Vilken jävla spritfest. Helt sjukt. Vaknade i aidsmackan med hannah och juki imorse och fröjdades åt att jag blivit omhändertagen när jag ninjade mig bland handduken kvällen innan. Så jävla mycket sprit. Herregud.

Ikväll är det film och mys som gäller. Jag upphör aldrig att förvåna mig själv, liksom du som faktiskt ringde upp och jag förstår inte hur det kan ha undgått mig att det är en orättvis sits. Jag tänker dock inte resa mig för jag vet inte vart jag faktiskt skulle gå.

factnotfiction - Someone like me

suggestions of where to place faith

Jag bor numera i myskollektivet i kortedala och sitter i bara underkläderna i datorljuset nedanför min säng som jag nästan är lite rädd för att lägga mig i eftersom den är så sprillans ny. Flytten gick så stört fort och helt plötsligt var jag bara här med allt jag äger förutom allt jag glömt vilket var en jävla massa. Thx to josef john och ivar. löv löv.

Det kan liksom bara inte bli bättre än pasta i köket och förtroliga samtal med någon man känner att det kommer klicka riktigt bra med.

Nu blir det till att få ordning på huvudet. Jack johnson hjälper inte. alls. men jag kan inte låta bli att lyssna på hans viskande röst som liksom bara får mig att drömma mig tillbaka fast ändå framåt.

(It seems to me that maybe pretty much always means no, so just let it go
)
Jag vet väl att man inte ska skämmas över att man råkat få med sig en äggdelare men jag kan bara inte låta bli. Jag vill bara att allt ska vara som ett pianosolo i en opethlåt, no upheaval. Men på något sätt känner jag mig onödigt fin ikväll och jag tänker trivas bäst jag kan med mig själv.

factnotfiction - and then you point your finger at me and say that I said not to belivie

RSS 2.0