I hope that someone's gonna call and tell me this night is over

"Jag vet inte vad jag ska göra"
(SPRINGTILLVAGNENOCHKOMHITOCHGEMIGETTTECKENPÅATTDETFINNS NÅGOTANNATÄNDETSOMEKARIMITTHUVUD;PÅATTDUÅNGRARDIGELLER ÄRLEDSENELLERVADFANSOMHELSTOCHATTJAGINTEÖVERDRIVERUTANATT JAGFÅRVARAOCHKÄNNASOMJAGÄROCHGÖROCHATTDETÄROKEJOCHATT DETKOMMERATTSLUTASTORMAENDAGOCHATTDETKOMMERSLUTAATTGÖRAONT)
"du ska inte göra någonting"

(nej jag tror inte på allvar att det är något som kommer hända, jag tror inte att idag är en mall för hur saker och ting kommer bli, jag sätter bara stort värde i att berätta hur man tänker och känner, och om inte annat så har det senaste dygnet varit både bevismaterial a och b)


I en perfekt värld hörs vi. Håller handen på gatan och står kvar under paraplyet istället för att springa vidare. I en perfekt värld kysser du mig på tinningen, vi ligger skavfötters och viskar. Vi ses där

factnotfiction - You get so silly when you're lonely

oh lets go back to the start

Så många tårar över så. Lite? Tänker hon så stora tankar hela tiden. Vad tänkte hon egentligen? Vem vet egentligen. Egentligen. Vinet sved lite i halsen. Hon är sjuk. Ont i halsen. Feber. Har inte viskat det ens. Öl över hela livskassen och hon skrattar över norska metoder och över att inte alls passa men vem bryr sig så länge det finns ett par vänliga ögon som ständigt söker hennes blick.

Morgon. Hon är inte på spa i varberg. Inget borttittande, bara ett trött leende och hon känner att det visst inte är någon som är tillbaka, utan bara på visit i ett kök i bergsjön. Ett telefonsamtal för att komma ner på jorden. Lite vardagsrealism. Vad hände med romantiken?

Kikki; If it be your will säger:
för jag är en jävla fitta
Kikki; If it be your will säger:
jag hatar det
Lady Pingvine the Virre; Allt på ett kort säger:
du är ingen fitta
Lady Pingvine the Virre; Allt på ett kort säger:
du har en fitta

When you to in love to let it go, sjunger han. Jag håller med. Fast inte om kärleken. Jag vill släppa taget. Vill inte ha ont. Inte sakna. Inte längta: Inte önska.

Jag ska ta en dusch.

factnotfiction - with or without you

I feel it burning now

Jag trycker NO och lägger mig på rygg. Taket är väldigt högt upp. Vad var det egentligen som kändes så fel? Det handlar alltid om prioritering och uppoffring. I den bästa av världar handlar det om kärlek och omsorg, men jag vet väl vilket universum jag lever i. Jag säger att jag inte vill bestämma för långt i förväg, säger att saker och ting förändras. Det är klart de inte gör. Allting går i cirkel på cirkel och ja, det blev NO ikväll. Jag är trött på att behöva fundera på om jag kommer vara till besvär, trött på planering som inte mynnar i något, trött på att föreslå, trött på att förklara. Det hade känts förjävligt att åka fram och tillbaka för att få höra någons andetag. 60.07 ja innan NO. Jag pladdrade. Jag är för trött för att orka smsa något om något. Jag vet att det finns villkor, men det finns redan delar som undviks, och det finns inget att bygga på när man i efterhand undrar om man borde ringt tillbaka.



I feel your fist, and I know it's out of love

"Det var iofs dig jag syftade på"
"jo jag vet"
"Eller vad hemskt det lät, jag menade inte så"
"jo det gjorde du"

factnotfiction - I'm left to pick up the pieces of your devotion

Radioskugga - nu


a fistful of love

håll mitt hjärta

Dalarna var fint. Trots oro och ord satta i halsen. Det är skönt att bara få existera. Många ord på papper.

Det är ångestblandad, trötthet. Det känns tomt utan hannah. Jättetomt. Fredagen spenderades med att sy gosedjur som terapi, och lördagen med att klä upp sig med karin och hennes besökande vänner. Fpp, för mycket sprit, en ryggtalva på januarigatan och en strid ström av tårar. Söndag var sömn, och ett oväntat fång rosor som dock slutade i hyperventilation, smutsiga lakan och en nattljummen balkong.

Jag fantiserar orimligt mycket på bussen, gräver ner fingrarna djupt i armen. Till sist inser jag makten, över allt. Jag har den och den berusar mig. Ingen kan ta det sista ögonblicket ifrån mig.

Svank håller hjärnan borta en stund. Skratt och att få röra på sig. Underbara.

Jag blöder ett sms. Skäms med en gång när jag tryckt send.

Suss räddar mig med en kopp te, andra ord i huvudet än vad jag själv hade lagt. Du svarar. Jag svarar åter, balanserat. Jag ljuger som ett rinnande vatten. Men jag stuvar makaroner. Jag har en trygg plats. Jag har ett hem. Och jag är så tacksam för det.

"Jag tänker att man borde skriva ner alla idéer man får och sträva efter att komma lite närmare någon av dem varje dag"

factnotfiction - jag skiter i om du ** *** * *****, håll hårt

little things

En halvfin konsert med Lily allen. En helt underbar vin och sconeseftermiddag i kollektivet med massor av bajshot och "åh vad ni är bra" gurgel. Ett lerigt way out med världens längsta dist på my b valentine. En trött suss som tänker samma tankar samtidigt och vi hoppar i vattenpölar då vi går hem i kortedalanatten. Den bästa hösten någonsin som stundar. Och visst är det helt enkelt det vackraste att få kramas när man är ledsen, äta när man är hungrig, dansa när man är glad och supa när man har lust. Mitt liv är en vacker plats, och jag är på plats.

Nu stundar semester. Först ska jag bara ordna upp alla saker som ska ordnas och ta farväl och världens vackraste hannah.

Nu är det LINNEA VS FEED rond två. YOU*RE GOING FUCKING DOWN BIATCH

factnotfiction - dreams dreams

Yrr matey

Jag känner mig mer som en pirat än kortedalaalkis där jag svassar runt med flaskan i hand. Jag lyssnar. Jag tänker inte ikväll. Inte som i att jag inte reflekterar utan som i en avkortad mening. Bra musik. Jag behöver inte mer. Administrativt skeende imon. Allt annat imon. Nu stillbild.

"jag ska bajsa på dem"
"NEEEEEEEEEEEEJ, gör det inte"
"JO"
"neeeeeeeeeeeeeeeeej"

Hur ful kan man vara på bild? Jag har bevis på profiler som är tilltalande. GUd vad mycket vackra kort. Allt vackert är borta. Allt som är kvar är uppslängda armar. Jag kör på effekter som förskönar. Allting går och är underbart inatt.

factnotfiction - I'm gonna kill her

the words that I was speaking

Hur fungerar det egentligen när man håller handen?

And the distance moving closer within every hour
so when you ask is something wrong,
I think you're damn right it is
but we can't talk about it now, we can't talk about it now


Men alltså. Lektion ett i hur man hittar tilbaka till varandra: Man måste helt enkelt röra vid varandra, prata med varandra. Det blir två error. Av två möjliga. Jag tror jag överdriver men jag har väl alltid varit den typen och jag vet ju faktiskt ingen annan väg. Nu ska jag sluta lyssna på låtar som samplar tågljud, för det är gamla tider och det är överrenskommet att nytt är bra.

factnotfiction - and we'll pretend that it meant something so much more

work it harder

Man är så naiv ibland och tror mest att det handlar om en själv. Vi säger fel ikapp och jag tar ord i min mun som aldrig legat där innan.

Återigen handlar det om att försöka vara tyst men det är så svårt att inte svara på tilltal.

MEN NU BLIRE WINE, inna da gott sällskap

factnotfiction - makes us stronger

My praises shall ring

OH LAWD jag är LEDIG. WIOWIOWIOWIOWIOWIOWIOWIWOWIWOWOIWOWOWIWOOWI.

Efter helvetesuppvaknandet stundar en trevlig lunch, kulturskolebesök och dans dans dans. Vi får väl se hur Svankpremiären artar sig. Antagligen fantastiskt med monkey business som soundtrack.

Barbieutställning med Svankers, Paj med mor och the love, en fin kväll då jag för första gången njöt av att få vara ensam i sällskap på mycket länge. En mysig frukost med Karin. Gud vad jag pratar mycket. Det här med tystnad är en övning.

Det har varit oroliga dagar, mycket sömn, mycket tankar, mycket bas.

"Jag förstår inte varför du åker hit mitt i natten för en kram och sedan vägrar se mig i ögonen"
"Jag har sett dig i ögonen två gånger, jag har räknat"
"Jag också"

En massa moneybrother, inte särskilt mycket öl, inte särskilt mycket någonting utom jobb egentligen, utifrån sett.

"Titta vad länge jag sett dig i ögonen"
"Känns det jobbigt?"
"Som fan"


Jag är tacksam för hur underbara alla är. Villkorslösa kramar, skratt i en telefonlur, oändligt trams med soulsistah. Jag älskar att få känna mig nöjd med mig själv, det var så länge sedan nu att jag lyfter ett par förvånade ögonbryn och njuter av att inte behöva bry mig riktigt ännu om något ännu.

if it be your will to let me sing


Det är så härligt att få utforska en stad, en känsla, något alls på nytt

factnotfiction - blow him back to my arms

the beating of your heart baby

It ain't my fault that your girl got caught

Oj. Återigen bevisar dagen att jag inte alls är någon servicemänniska. Men den gick fort och imorgon får bli den där dagen då jag har jättefina kläder istället, och är fin och strålande. Jag lurar mig själv att helgen börjar på fredagar, fasten jag ju alltid jobbar lördagsmorgon igen.

you make me feel so good, make me feel so good


Imorgon blir det alltså vinpicknick med hannah, rockbaren med goldie och åsa? sejdeln med andreas? biltur? ouhf. Jag är ju numera dansinstruktör i nära samarbete med mölndals kulturskola så jag ska kvittera ut nyckeln till vår dansstudio. Höhö. rrrrrrrrrrrrrespekt. Dessutom ska jag medverka i sneaky females musikvideor. allihopa. (sneakyfemales.blogspot.com)

lady just listen


Karin påpekade att hon faktiskt läser min blogg. Jag vet inte varför men jag blev helt förvånad. Jag förväntar mig ju inte att någon faktiskt läser detta. Den var ledsnare i verkligheten konstaterade hon, och frågade om jag var ledsnare än i verkligheten. Jag fick erkänna både för mig själv och henne att nog så var fallet.

I need you attention

Jag har aldrig riktigt reflekterat över hur mycket jag faktiskt tänker på jobbet. Jag föreställer mig att det är hjärndött och att jag bara gör. Men det är ju inte så. Jag är disträ, eftersom mitt huvud är fullt. Men jag ska byta ut vita tekoppar och panelgardiner, jag ska byta ut nerklottrade papperslappar och gamla sms, mot leenden och pianotangenter.

Burn it down

Kusin Axle på middag. Ugnsbakad potatis och morötter och hummos med libabröd. Ouhf. Jävlar, salt men gott. Jag är ju kung.

slippin' into your smile, I can't forget


Konstigahumördagen som mynnade i vackra saker mest på grund av en stor kram till if it be you will passerade just hjärnan.  Episkt vändning av livet till antony live, med kram också, snart. Mycket känslor som är uteslutande BRA. Helt sjukt. Nästa vecka är jag LEDIG och då ska jag tvinga mig på alla.

factnotfiction - I love when you sing to me


positive vibrations

En bra dag. Jag har jobbat, ätit sushilunch med bröder och mor. Massor av mat idag. Hur mycket som helst. Kanske blir det resa till hösten, med familj. HerrEJÄVLagUD, vart tar tiderna oss egentligen?

"fatta vad jag och ivar ska knarka innan vi golfar"
"john kommer ta så mycket e att han går FEM golfrundor på samma tid som han brukar gå en"


Underbar eftermiddag med hannah, konsumtion av strumpbyxor och nattlinnen, hittepengar till glass, parkhäng och en massa prat, skratt. Jag kommer dö när hon flyttar. Så jävla hårt också. Min enda och min finaste. fan i helvete.

if there's a chance we'll make it anyhow
and that way saving me from greif


mycket tankar som snurrar, jag blir tyst. Det blir vi alla av olika anledningar.

It don't seem like the stuff she would do
wait baby listen up now
I've been mistreated, I can mistreat to


Men det finns massor av fint som väntar. Jag har tusen saker att se fram emot. Snart har jag tid att sova så att jag orkar vara glad för det också. Men jag lyssnar längtar sönder efter veckan som komma skall. Allting kommer att bli underbart. Det är så mycket ord bara. När jag säger dem högt för mig själv blir jag så förvånad. De låter bättre i mitt huvud och jag känner mig trevande nu i efterhand när jag egentligen inte vet hur dina ögon såg ut i mörkret. Men till någon mån får man bestämma sig för ena eller det andra. För velande och upprepade ord leder ingenstans. Det är bara att välja spår och tar ett steg. I värsta fall får man väl köra av vägen i brist på avfarter, eller börja backa. Jag ska sluta lyssna på all denna musik om att fly.

and if it's not positive vibrations baby then I have to go
we can not win (lets not begin)


"Ja, något sånt skulle man väl kunna säga att det är påväg emot"

factnotfiction - and it hurts me more than you'll ever know

sneaky blogging

jag skulle sova. vara nykter. inte prata om dumheter. fan jag pratar alltid dumheter. maila skulle jag också. Men nu ska jag sova. Jag ska bara säga.

Att jag älskar att bo i kollektiv för det finns fan mat på bordet när man kommer hem. Och ävenom jag är helt oanständigt intresserad så gillar jag ju slipsar. "De va la gött" och så skål på den. Fan vad najs. Jag gillar ord också. Och pianon. Jag gillar typiskt så att det blir inflation (klapp, inte strypdrömmar men skedar) men det kanske inte gör något för jag titulerar ens mig själv numera och det är ens tydligen befogat.

sova

färg?

nej inte ersätta


factnotfiction - djungelkvinna?!?!??!

hope there's someone

Jag sover absurdt länge. Gamla ord ekar i huvudet. Nya verkar inte fungera att lägga ovanpå fasten jag läser dem högt för mig själv. Jag ger upp och söker upp antony på youtube. Bäddar in mig själv i cello och en varken ledsen eller glad röst, bara konstaterande sorgsna saker.

if it be your will, that I''ll speak no more
that my voice be still, as it was before
I will speak no more


Aprilgatans diskställ är dagens minnesbild. Hade vi fyra odiskade glas i diskhon så var det ett berg. Och det var så viktigt att uppskatta vad den andre gjorde. Det är en fin sak med uppskattning.

"det känns fint"
"vadå, det här?"
"ja"


Även om jag inte vet vad man ska kalla det så var verkligen tanken på det, det som gjorde fredagen lätt, och det är så enkelt att bli beroende av det slaget.

There's a ghost at the horizon
when I go to bed, how can I fall asleep at night?
how will I rest my head?


Jag vet att det är tidigt att prata om fönster och zombies. Jag saknar självklarhet. Jag tror det. Jag saknar just tsunamis av hel och klar självklarhet där jag bara får vältas, trots tårar och skakande bröstkorgar.

there's a man at the horizon
wish that I go to bed
If I fall to his feet tonight, will allow to rest my head


Så när allt jag hör är tunga andetag, och jag väljer att skriva ner snurrande förtvivlade ord istället för att skaka om och viska dem, blir jag inte rädd. Jag är inte övergiven, jag har bara lagt mig ensam för att jag inte vet något annat sätt.

factnotfiction - If it be your will to let me sing

RSS 2.0