But I'm scared like I can tell you.

Han tittar på mig med avsky i blicken, orden är egentligen bara mina tankar om mig själv verifierade och när han säger dem är varje stavelse ett hugg med den japanska kniven, just eftersom jag vet att det är sant, han skriker inte ännu, rösten är bara hög, inte gäll, bara hög, jag stirrar och vet att det inte syns utanpå att min puls rusar i trehundrakilometer i timmen, vet att han vet det, men stirrar bara, stum, det finns ord, jag kan bara inte föreställa mig dem, som alltid vet jag att jag borde säga något, jag rör mig inte en millimeter, ens bröstkorgen i mina andetag, han är arg, inte sårad, och rösten blir för hög och ekar för hårt mellan väggarna i huvudet, studsar med samma kraft som kulorna (som ord, jag skakar) som haglar, jag hör att han blir argare och jag kan inte fokusera, vill lyssna men får kväljningar och kräks över mig själv, sätter mig upp börjar gunga för jag hör att nu skriker rösten och jag kan inte ta det jag får panik jag hyperventilerar, magin är bruten och jag kan bara bita ihop käkarna tills tänderna börjar böja sig utåt och jag hör hur jävla äcklig jag är, vilken hora och vilket jävla misstag, offer, jag stammar ursäkter som svaras av mer skrik, mer ilska, och ingen känsla, det finns inget bakom, bara ilska, det har aldrig funnits något annat, inte ens en vänskap, och jag känner mig inte lurad, jag vet att det är sant, tårar, jag repeterar, mantra, jag bara vill göra honom lugn bara slippa skrikandet, jag får nya kväljningar, sväljer allt, håller med, bekräftar, vet inte, inte mer, inte mer, han säger det mest förbjudna och

Jag vaknar. Det är tyst och jag badar i min egen svett. Jag vräker av mig lakanet och försöker andas. Tyst. Jag vill inte väcka. Jag vet att det hade varit okej men jag vågar bara inte och jag stirrar i taket och förstår bara inte hur jag någonsin ska kunna ta mig någonstans ifrån mig själv. Jag önskar att jag varit tyst, inte lyft på locket och låtit ångorna strömma ut. Jag vill inte ha sympatier. Jag vill ha en kram. Det blev fel och jag vet inget annat sätt att rätta till än att dränka det. Jag menade varenda ord jag sa och jag är så ledsen för det.

factnotfiction - And if I was untrue to you I wish I could go back, I'm a puppet in your hand, and I just close my eyes and swallow

mitt i nattenpoesi

bläddra igenom sms:en i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågan. räkna om och skriv nästa sms under nästa fråga osv.

1. vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
"haha, bra. onekligen mobbat"

2. vad säger du alltid till din bästa kompis?
"MENS ÄR INTE OKEJ"

3. vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
"klart du vill. svett hår och vaselin i mängder. what's not to like?"

4. vilket sms blev du mest berörd av?
"Inte här idag? vad kan du ha för dig som är roligare? kram"

5. vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
"så vad gör du en afton som denna? själv är man ju singel"

6. vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
"ska nog chilla hemma med en öl. har inga pengar att supa för"

7. vad skulle du säga till gud om du träffade honom?
"JAG ÄTER FÄRSKA VÅRRULLAR"

8. vad vill du höra mest av allt?
"Hej
för dig som tankar Kompis har vi en nyhet. Nu finns nya Kompis 295 med 3000 sms och 1000 mms fri surf i mobilen på helger. Mer info finns på comviq.se"

9. vad skulle du säga om du fick mvg i allt?
"Låt oss säga söndag premininärt, en date vid kanalen för jag har hört att det ska vara sjukt värt. Men skulle vädret vara allt för vulgärt, kan vi återuppta de vanor som våra kroppar närt, brownies på hörnet är också älskvärt, fast öht är att träffas primärt"

10. din mest romantiska replik?
"Tänk på något uppiggande, typ mina håriga lår"

11. vad skulle du säga om du blev bestulen?
"Gå? vi ska springa med armarna i vädret skrikandes konstiga läten"


baby you

Helt plötsligt var jag i solängen igen. Det blir att bakisäta mackor och njuta av hur bra helgen varit. Två riktigt fina kvällar, nätter, mornar. Först en underbar solig hisingsmorgon på önskeväder som bara var så självklar och mysig. Dennis skrålar med gitarren och Erik steker pannkakor i yodas kalsonger. Sedan varva med jobb för att bli upphämtad av kusin och the love och rum igen med jättehög alkoholhalt och trevnad. Mittinattenmat och oändliga diskussioner om allt och inget, vilket spelar ingen roll eftersom man aldrig kommer ihåg det när man vaknar. Underbart bohemiskt och en sorts dimmig atmosfär som är galet lätt att glorifiera i all vimsighet och smutsig disk. Det är härligt med distans. Noam Chomsky och jag delade sängen och det är roligt med hysterin när mobilen dör i några timmar. Jobb igen. Dessutom kommer favoritkunden in och var sådär underbart leendes att jag bara inte kan låta bli att låta det göra resten av dagen.

all is great

(("Men om man låtsas tillräckligt länge så börjar man tro på det"))

factnotfiction - in the center of the ring

för att victor är så bra


Ryggen mot väggen till sist

Helt plötsligt var jag med på facebook. Äsch, världen rör sig framåt, även Linnea. Nu blir det tokdäck för att imogon träffa både en Utter och Åsa. Hemlighetsmakeri, maskineri.

Kvällen blev glass med åsan efter hjärtattacken i kortedala. Jag fick stanna och hålla mig i räcket för att inte svimma. Det blev svart för näthinnan och jag mumlade bara "fall inte, fall inte" om och om igen som ett sorts mantra som skulle rädda påsarna under ögonen från att spricka. Jag smsade till hjärtegeten om hur dumt det är att saker man egentligen bara får för sig, tar fysiska uttryck, så som kväljningar, andnöd och frätande i bröstet. Underbart att ha någon som mår lika jävla cpigt som en själv mitt i alltihopa iaf. Praise you. Fredag är dejt med kollektivet och nästa resa åt fel håll/vad som fortfarande är hem. Världens mysigaste kollektiv kan vara värt det, återstår att se.

factnotfiction - (och benen de bär, inte längre min kropp, stå) perfekt och oförstörbar

and it's drainin' all of me

Jävla natt.

factnotfiction - YOU CUT ME OPEN

EH EH

Underbar dag med bröd och mikael och johannes och sedan hannah. 
Massor av skitsnack och skratt.
Det ska bli en sån sjukt bra vecka och jag är ju så snygg,
minst en åtta komma fem.
Jag älskar att fläta upp kvällarna och sedan skratta åt hur
dumt allting egentligen är.
Fina tider babes, (jag har aldrig varit bättre än jag är nu).

För övrigt vaknade jag i universums hårdaste sked i söndags.
En bakom mig och en över benen, och foten i hannahs mun.
Hahahaha

factnotfiction - now that I don't care about you, things just got so compliqué


((I didn't mean to hurt you
I never thought we'd fall
Out of place, eh eh
And eh, there's nothing else I can say
Eh eh, eh eh
I wish he never looked at me that way
))

Falling in love to your favorite song

NU har festivalsommaren blivit inledd. Biljetten är köpt och det blir camp slyna. Definitivt megaångest på AF men jag ska stå längst fram och pressa ihop läpparna, pressa ner minnet av dig i halsen där du kan ligga och vara en klump bäst du vill, lösas upp med alkohol för att sedan bara växa dig lika stor igen. Det kommer bli bra. Jag vet att det kommer ordna sig.

Jag försöker tänka på bra saker((, en get i en bil upp till Sapa i soluppgången. Jag saknade dig. Massor. Det var så kort tid kvar och hotellet hade dator. Du mailade, jag grät. Det var inga vackra ord och hjärtegeten klappade och sa att hon inte förstod hur eller varför jag kunde ta det men att hon fanns där.)) Hur fan blev något så bra så dåligt.

Allting är trasigt nu och jag vet inte hur det är meningen att vi ska kunna bygga något. Men Regina spector säger att det kommer något fint ur det, och när jag vaknade imorse så var det solskensmorgon med the love, inte ångestregn på hisingen som senast. Det känns som om jag är påväg åt rätt håll och det ska bli en bra vecka, det ska jag lyckas med. Jag ska shoppa med the love och planera sommaren, köra som en idiot och plugga i massor.

Jag älskar söndagskvällar, älskar att jag inte ska göra något alls imorgon och bara ligga och läsa hela natten, så på film och njuta av att jag har en säng att sova i där jag får vara ensam.


factnotficiton - cigarettes and lies, I am a child, it's to soon

Drop this mother nature, she's a single woman to

Idag har jag och åttiotalet jordens förförförförfest. Det blir Fan snook på den alltså. Pointer sisters sjunger för mig att inatt ska jag fan bli soaking wet vilket känns helt jävla rätt.

Morgonen började med ett kärt återseende av prästen och Mhalin som alltid får mig att känna mig lite mer intressant. Vi tittade på romabilder och planerade inför kyrkkaffet imon. Jag älskar hur jag hör Sandra asgarva när hon jagar Chris med handbojjor. Siesta lovar så jävla mycket röj. Vad kvällen lovar ingenting och jag vet inte alls vad jag sysslar med. Det känns som att jag inte kan plocka spillror när jag själv är ett sånt jävla såll. Men det är bara att bita sig i tungan.

factnotfiction - Jag tror han vill det, åtminstonde vill jag tro det.
   

(((Varför, varför varför?)) Jag stirrar på dig. Du förstod aldrig hur sjukt jävla snygg du är. Jag gör det lätt för dig och blundar, suckar och hoppas att hennes ord verkligen betyder allt det som jag skulle velat viska. Jag sa aldrig att jag ville att du skulle vara lycklig, jag ville bara att du skulle vara min)

((Därför))

Right time

Lägg märke till tiden. Fy fan i helvete. Jag kunde inte sova i natt. Blödde ut ett sms som tur var inte fick något svar. Dags att bara ignorera och se framåt.

factnotfiction - something about us

He's just not the same

Lätt att få panik. Världens längsta mest genomtänkta spel och jag är mest yr i huvudet. Förstår jag dåligt?

När jag blundar ser jag grantoppar som river himlen. Jag ligger i din säng. Jag vet inte varför jag ligger där själv, kanske är du på toa eller har gått upp för att jag ska få sova ut som du brukade göra i trean då jag hetsade sönder. Du såg så mycket skit, tog så mycket, hela jävla mig i all min cpighets strålglans. Vad hände sen när jag slapptnade av, helt enkelt lärde mig att ta det lugnt, inte behövde dig på samma sätt? Var det då vi gled isär? Satt vi någonsin ihop? Ja, vi var sammanflätade ända in minsta kapilär i våra hjärtan och det spelar ingen roll vad någon säger för det svider där de slets av. Jag ligger i din säng och hör dig i köket. Du brukade göra frukost till mig som jag aldrig fick i mig. Jag sa alltid att jag inte var sugen på just det och det och du tyckte jag var bortskämd och blev sårad. Det handlade aldrig om det. Du sätter på tvspelet. Vi spelar hela dagen. Säger att vi ska promenera men jag orkar inte. Jag är ledsen. Du sätter på en film. En dålig actionfilm, mitt val. Jag lägger mig på din arm och du somnar. Jag väcker dig och du ber om ursäkt för att du är trött. Jag säger att det är lugnt. Du somnar igen. Det är varmt och jag tar av täcket. Lägger på det igen. Hör hur du andas. Filmen tar slut. Jag väcker dig. Du ber om ursäkt igen. Jag lägger dig på min arm och andas din nacke. Du somnar. Jag lyssnar. Det blåser. Du andas. Jag känner mig ensam och kramar hårdare. Du kramar tillbaka i sömnen. Allt är stilla.

factnotfiction - and you begin to wonder why you came


(jag saknar hur du säger åt mig att inte dra in snor, hur du gnäller på folk som gör fel i trafiken, hur du brukade peta mig i magen och påstå att jag hade muskler, hur du blev glad när jag bakat bröd, hur du pratade om mig med andra när vi var i samma rum)

(Fan fan fan, I try go forget your smell, and even the way that you look)

(tapetklister, under mina skor, du är så mycket vackrare än du tror)

no, I'm alpha male

Som jag förklarade för hjärtegeten så är jag ägd av en pingvin, och dessutom på flera nivåer. Jag är tokigt flatig i håret och har just använt webcam för första gången på ca 7 år. Det är bättre att gnälla på någon som finns i ens liv än ingen alls, även om jag får en klump i magen av spårvagnsstoppet idag efter jobbet. Det blev till att ångestäta våfflor och prata bort sig till sthlm. Nu ska jag mysa med morgan freeman innan jag tokdäckar. Korta jobbtimmar imon och sedan är hon hemma.

John: "TROR HAN DE E LYX ELLER? nästa gång han säger något, ska du bara svara "fan, tror du det är lyx elle?' "

factnotfiction - me like

Discovery

När hjärtat slog i takt till HARDER BETTER FASTER STRONGER på vägen hem kände jag att jag var tvungen att röra på mig. Jag skakar när jag skriver, älskar, att vara helt fysiskt utmattad, när det svider i magen, dunkar i bergsbenet som väl inte riktigt var redo för att springa, och ryggen som ska sträckas ut till futuresexlovesounds om en kvart.

Men först MEST GENIALISKA VIDEON EVER; http://www.youtube.com/watch?v=K2cYWfq--Nw

För övrigt är det gamla bekantskaper som tas upp, oh yes. Jag skakar ur dig ur huvudet och matar matar matar tankar på bättre saker. Jag får tusen tips på hur allt ska va, så som ska vara bra. Men jag väljer bara att dra på basen lite högre och sluta ögonen. 

När veckan till slut gått, över, jag förstår
insinueras det, jag inte förstår
nalkas mullrande åska, jag förväntas
jag har redan förklarat, inget förmår
i din blick situationen präntas
och varför, är något jag inte förstår

vad hände med leende för leendes skull?
mun och hjärta sa "allt jag vill ha är ett jävla knull"
du svarade leende för dess skull," jag förstår"
och så skimrade aldrig havet, som kanalens vatten
sena smutsiga febuarinatten
tom fast full, jag log leendes, "jag förstår"

jag gillade aldrig din blick från start
mötte den vid fel tillfälle, uppenbart
ser mina vågor för höga att navigera
när slagskeppet ankrat på stilla vatten
stormen härjar, inte ens i din horisont
ideligt spanas under handens skugga,
fashinerat skrämd, ditt outkämpade krigs front

jag öppnar inte längre ögonen, distans
vad du menar är mer än jag förstår
rädd för att överta en ångest med namnet hans
ser du över relingen på mig och jag förstår
att det är helt enkelt så, att du inte förstår

factnotfiction - Work it Harder Make it Better Move it Faster Makes us Stronger More than Ever Hour after Hour Work is Never Over

Dance with somebody

Hannah the love sov här inatt och jag njöt av att få sällskap i pimpsängen för första gången på länge. Som vanligt kunde vi inte sluta prata och hon måste vara vidrigt trött i skogen idag. Medans hon var mest uppåt låg jag och var sur över att jag slösat bort mina pengar på att vara snäll mot någon som jag egentligen redan varit överdrivet sympatifull mot hela helgen, och sedan över att allting ska späs på och den där överkänsliga Linnea som folk talar om blir faktiskt inte förvirrad längre utan bara förbannad.

Idag har jag hittils, satt på, vikt och lagt in tvätt, lagat frukost till hannah, diskat, vårstädat mitt rum, badrummet, vattnat blommorna, sorterat bankpapper, sökt kurser, duschat. Nu ska jag sy kuddfodral och övningsköra, sedan jobba. Nejdå, jag kompenserar inte för något.

Jag har kollat upp sommardatumen jag inte kan jobba och ska anmäla dem idag. Kommer bli en toknajs festivalsommar. Ingen mer idioti, bara jag hannah och en jävla massa sprit. Alla får komma.

För övrigt talar statistiken emot dig grabben, and you don't stand a chance unless you move the way that she likes. Någon jävla måtta får det vara och jag ska bli så insane jävla snygg imon att helgens dansande kommer slå som ren sprit på elfte dagen.

factnotfiction -those special lights seem to cause a glare, the way the hit her I had so stop and stare

Totalt

Jag vaknar mellan leila och sherlock med ett ryck och inser att jag inte kommer kunna resa mig upp. När klockan börjar bli sen eftermiddag välter jag mig ur sängen och märker att svetten bokstavligt talat rinner från mig. Jag minns inte vad jag drömt inatt och vill inte ens. Friskanmäler mig, smsar efter sällskap som lovar att infinna sig och äta muffins som jag sagt att jag ska sätta igång med i snart tre timmar. Det går i vågor från att jag stressar upp mig över att jag inte uträttar något, vilka mynnar i att jag stirrar in i väggen. Jag sumpar chansen att träffa Josefine vilket spär på samvetet, lyckas inte ens säga hejdå till hjärtegeten och sitter och häver ur mig moralkakor som bara är ett hån mot hur jag lever. Jag sa aldrig värt men iaf inte ovärt vilket jag funderar på när jag ligger och rynkar ihop ögonbrynen framför tvn, eftersom saker och ting verkar börja nå mig på ett sätt jag inte uppskattar alls. Känna likamedtecken leva men jag vill bara blockera, bara lite.

factnotfiction - lies

Mayhem


(ENFJs are people-focused individuals. They live in the world of people possibilities. More so than any other type, they have excellent people skills. They understand and care about people, and have a special talent for bringing out the best in others. ENFJ's main interest in life is giving love, support, and a good time to other people. They are focused on understanding, supporting, and encouraging others. They make things happen for people, and get their best personal satisfaction from this.)

Nattsamtal med the love efter matfrossa i kungälv, med besserwizzerspel och allmänt skönt hängande.

(ENFJ's are so externally focused that it's especially important for them to spend time alone. This can be difficult for some ENFJs, because they have the tendency to be hard on themselves and turn to dark thoughts when alone. Consequently, ENFJs might avoid being alone, and fill their lives with activities involving other people.)

Jag känner mig verklighetsfrånvänd och småförlorad men mest förbannad över att inte ha fått en ärlig chans att faktiskt försvara mig. Jag är inte drottningen av distans men den jävla matningen av förvirring som sedan följs av genomdryghet, som för att förklara för mig att jag inte ska förvänta mig något, vilket jag inte ens gjorde från början, får mig bara att känna mig väldigt matt.

(An ENFJ who has not found their place in the world is likely to be extremely sensitive to criticism, and to have the tendency to worry excessively and feel guilty.)

Jag menade aldrig något sånt alls, och det känns orättvist att det förväntas.

(The ENFJ may feel quite lonely even when surrounded by people. This feeling of aloneness may be exacerbated by the tendency to not reveal their true selves.)


factnotfiction - så jävla underligt tillfälle att börja dansa på


can't even convince myself

Helt plötsligts står jag i papilliotter, velourhotpants och oversize linne utan underkläder och kramar om hannah på cykelstigen till jungfruplatsen. Jag fattar ingenting och hon är bara tom och chock. Efter en öl konstaterar vi att hon och mikael blev ihop ca tre veckor efter mig och robert, och gjorde slut nästan på dagen lika långt efter. Jordens cpigaste natt följer med eld, stamp och dieseldrivet mixerbord i en park. Jag vet vikten av att hålla ihop. Jag kan bara inte ta det, all oro och när jag kramar om dem så vill jag gråta över vår kollektiva jävla trasighet, hur jävla vuxen man tvingas bli och hur alla tar på sig att bära medans jag tittar bort. Jag har tusen klumpar i halsen som pulserar i från obehag till andnöd och får panik om någon höjer rösten åt mig och kryper ihop i mig själv och stirrar ut genom fönstret. Jag övertygade igår om att jag har blivit bättre, att jag, inte stabiliserats, men, accepterat. Och nu när jag kan tackla mig själv har jag bara resten av världen kvar. Du är inte min sköld och tillflykt längre och det är bara att inse att vissa dagar så får till och med Linnea sjukskriva sig och ligga i sängen och skrika ljudlöst i kudden. Jag hatar att jag är så otrovärdig med det och när jag skonar folk så känner de sig dissade. Jag orkar inte med era blickar idag. Jag vaknar i fel säng varje dag, även de dagar då det är min egen, och jag ska sova två timmar nu innan jag masar mig ner för att bli utstirrad och uttjatad på grund av hur äcklig jag är, och då ser de mig inte ens i ögonen, anar inte ens hur jävla murket det kan bli när vi lägger på allt som finns inombords.

factnotfiction - and there's no storm

Cause I can't seem to feel myself

Stört rolig förfest i badkaret och jävligt hårt skedande hos Axel. Så jävla hårt att hannahs byxor satt bakochfram imorse. Otroligt schtek och Linnea håller fortfarande stånd mot kôppen. Jag förstår inte ens alls, när jag blev så jävla dryg.

Fan vad alla hetsar umgänge. Jag är minst pepp i hela världen och känner inte alls för att göra något annat än att äta glass i duschen, sitta och titta på när Åsa röker och snacka skit. Kvällen lovar tedrickande hos johannes, vilket jag tror är precis vad jag behöver.

Jag lyssnar på James Morrison igen och njuter av lånade ord om hur allting kommer bli fint och vara fint, man kommer må fint, fint fint fint. Jag känner mig urholkad och jävligt irriterad. Jag vet att hennes blick är bra för mig men jag menar vad jag säger att jag hade älskat att höra dig stå och skrika på mig just nu.

Att dra på futuresexlovesounds och duscha,bada,sedan duscha igen hjälper lite. Och snart kommer hannah och gör livet rosenblad och skimmer.

factnotfiction - can't seem to hear myself

aerodynamic

"Vi skulle ju lyssna på fergie igår"
"vi gjorde ju det ens"

jävla vilken kväll, jag dansade sönder allt och sov i en säng för första gången på länge. Herregud vad roligt jag hade. Och det fortsätter med en häxa i badkaret i solängen. Alla kan komma.

(hjälp jag är en fisk)

"hannah raggade upp sig själv"
det roliga var att hon smsade sig själv och sen blev förvånad över det och sedan smickrad och svarade
"ens att jag är. Du borde schteka med mig. ENS"


DET ÄR KUKBRA VÄDER UTE NU ENS

factnotfiction - falkenberg, ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHH


a little less

Det nya är ensamhet och sömn
alkohol och intensivt umgänge höll inte så länge
lets reverse

factnotfiction - nothing ever hurt like you


you begin to wonder why you came

Jag orkar inte mer fasader, säger hon när hon redan åkt hem och satt sig på duschgolvet. Let go.

Jag vill bli väckt av dig
jag bryr mig inte om det är för att du skriker eller kastar saker
jag skulle svälja allt

de säger att du börjat le igen och jag ler när de säger det, och de ler
vi ska alla le
inte för att vi menar det för det är ett jävla försiktigt trevande leende som de ler och jag svarar med ett som ser lagom självsäkert och lagom ångestladdat ut, eftersom alla vet att Linnea mår ju politiskt korrekt enligt sina förutsättningar, sårad men verkar reda sig, verkar trampa på, verkar fungera, verkar ha en plan och jag har inte sett ditt leende men jag vet hur det ser ut för jag har sett det så många gånger, just det leendet just hur du ler det och det är inte det jag saknar men det sticker hål på mig att tänka på det
(för hela den här jävla stan är du och jag, sätter den i halsen hela tiden)


det har gått för långt för att jag ska vara trovärdig
(inte för att du någonsin trodde på mig)
ibland tänker jag att det här är det värsta någonsin
men för det mesta tänker jag inte alls

jag läser inte dina ord om att jag är smutsig varje kväll längre
jag läser inte alls
jag hade inte brytt mig om din kvot femdubblats
jag hade inte brytt mig alls

den enda värdigheten som jag kan behålla är tystnaden
för sen du försvann är den mitt allt

(((jag har inget behov av värdighet för framför dig har jag alltid varit så jävla naken,
men att blotta allt leder ingenstans)))


(imorse när jag vaknade hade någon lagt på mig en filt)


factnotfiction - where did I go wrong? I lost a friend, somewhere in the bitterness, I would have stayed up with you all night

Gene Kelly

Mycket prat om fällor och bredhet med heartsgoat och uppskattning och sex med sarababe. Däckad i morgonsoffan tillsammans med Gene Kelly, mina drömmars man och alldeles för mycket frukost.

Imorgon är helt enkelt en vanlig dag och jag funderar på varför jag inte kan ta mig samman och ta mig för något alls. Jag hatar det jävla vraket jag är just idag. För blyg blir lätt dryg och jag förstår bättre hemligheterna än att blotta sig för att sedan vända sig om och gå.

Det enda jag längtar efter nu är att ha hjärtegeten hos mig och vräka i mig muffins och sprit. Men oj johannes är såbra. Nu ska här grillas.


factnotfiction - don't listen

Stickelback

Anita vs Snigel

"Jag dödade min första snigel igår"
"Jaså hur kände det?"
"för jävligt. Jag hatar de jävla kräken"
"haha"
"Det var halv tolv på natten, och den hade krupit upp och lagt sig på gången, så jävla fräckt, men nu är den DÖD"

factnotfiction - 'Cause for you I won't ever have rough sex with molly connelly again


(Flicka ramlade, fem skadade)

Oh my god I can't belivie it

Vilken jävla natt. Msnkonversation som bara resulterar i höjda ögonbryn och alldeles för lite sömn. Mest mys att åka hem med Mikael och vräka i sig tacotallrik på avenyn med en glass som efterrätt.

Rummet gör mig så glad:

"Vad gör ni?"
"Ser på Hitlerfilm"

Jag ska duscha nu innan jobbet. Femte dagen då Linnea lever och verkar på alkohol. Det finns inte mycket att säga om saken. Förutom att det var väldigt skönt att vakna ensam idag och att jag ska ta kort på berget.

factnotfiction - digital love

she took pity on me - horisontaly

Nyktert sex är överskattat. Jag har trillat ner från ett berg (fem meter) och kan knappt gå. Nu ska jag se på film och vara nostalgisk. Det hade kunnat vara jag, i en annan tid, och det hade varit bra men fel. Felfelfel och orättvist smärtsam är insikten.

Morgonen var magisk av sol och lisa ekdahl och scones. Vem behöver mer. Jag vet inte. Lånade byxor kändes rätt och gratis vin och en hand om axeln och jag vet inte vad. Jag blir glad. Gårdgens porrpub blev en SEGER och jag har jobbat sönder dagen på coop. Me rummet går att lita på och den här ponnyfiguren gör mig glad.

Mikael frågade mig varför jag trodde jag var en slampa. Men det handlar bara om att bli intalad länge nog.

Hur som, liv imon med jobb och andreasöl.. YAY. Massor av braighet och sedan lovas massor av veckan. Underbara.

factnotfiction - I CANT'T GET LAID IN THIS TOWN WITHOUT THESE POINTY FUCKING SHOES

Nej

Det handlar inte om att ta chanser. Det handlar om att vakna upp en dag och inse att man är någonannan stans.

Men det är något du inte kommer förstå. Och om du gör det är det ändå för sent.

factnotfiction - how to save a life

Är det såhär det känns att vara lycklig - inga problem

Jag vet inte hur fan det gick till. Tårar på t-centralen vände till en skrattande Linnea som dansade in i föräldrahemmet. How to save a life blandat med bille the vision byttes mot say anything och snook av alla saker man nu kan lyssna på. Dagen i stort har varit fin. Promenad till parken bredvid medborgarplatsen. Kontaktannonsläsning med choklad i munnen och solen i ögonen, jordgubbar och vin i söderfönstret, och en insikt om att jag inte ville hem, aldrig någonsin.

Man kan inte låta bli att le. För alla män på söder vill ha kvinnor 75+ trots att de själva är 30-40, gärna med runda former för diskreta träffar dagtid i sthlm innerstad (Haha). Det är sjukt med allt man tänker. Jag tänker för mycket på hans hår men det bleknar just nu i ljuset av hur fint allting kan vara. Idag i parken tänke jag på istället på den där blicken som liksom svedde mig i kanten och som tycks stanna kvar hos mig, på hur det är att komma över en oförglömlig, och hur jag vet vad som händer för jag har sett det förut (håhåjaja vilken klubb). Sedan kom hjärtegeten och pratade om det där som man inte kan sätta fingret på. Det är okej. Idag är det jag och Snook. För jag kan inte annat än att skratta rakt ut när danne sjunger "för sanningen är: jag är bara två sekunder från att vara en one minut-man"

För övrigt så ska porrpub bli sjukt porrig. Wihu babylove. Denna slynan vet vad hon gör.

factnotfiction - Jag är ingen alfahanne honey

Tell me lies

Konstaterande; ibland borde jag vara mer tyst. Ofta. Nästan alltid faktiskt.

För övrigt är det sista dagen i sthlm och jag blev slampglassen i gb-testet:
"Jag frestar de flesta med att bjuda på det mesta"

"Naboo are you in a trance?"
"No, I'm listening to fleetwood mac"

factnotfiction - Imagine that

No one will survive the end of love

Oj kortaste vinfyllan med Felicia och ensamheten som annars fyller andetagen. Men jag älskar att se henne sova och jag vilar ut henne genom att bara titta och vänta.

(So don't be apocolyptic
There's still time to get your last licks
But very soon the glory will make shameful what is true)

And dont be apologetic
So what if it is genetic?
The cowards still breathe easy as their secret's safe with you
Are you still feeling bad
That your mother left your dad?
Are you so sure that everybody lies?

Guess what your pains been done
Took perfection by everyone
(And the first thing every killer reads is
Catcher in the Rye)

You're so sophisticated
Your mind's been liberated
You're the first to notice when a movement's come and gone
(So maybe you should just release the doves
'Cause no one will survive the end of love)


"Men vad menar du egentligen med first to notice when a movement's come and gone?"
"Du kanske tänker på fel typ av rörelse"

Underbara. Jag hoppas att imorgon blir en mental upprepning av glass i vitbergsparken och att allt ska få fortsätta vara bra, matkultur och små promenader i söders kvarter. Jag kan knappt vänta tills påsk med röda och gröna kort och en heartgoats godkännande hemkomst som ska kantas av hemmafest och bananshakes. Men oj vad det kändes bra ikväll. Jag ska spara och helt enkelt hoppas på att imorgon blir en pratsam dag.

factntfiction- end of love

Digital Love

Södermorgon och solen brinner. Det blir strövtåg med plundring och letande då jag fått över rätt låtar till Göte. Dags att sluta spränga högtalarna med synthsolona.

Mycket som är smått obegripligt men man får bortse. Jag kan inte fastna i en massa mönster som uteslutande är skapade för att jag just ska fastna i dem. Jag vet vad som är sant säger heartgoat och det kan ingen ta ifrån mig.

Jag lyssnar på Rolf, Say anything, Linus backlund, Daft punk och Kaizers. Allt skriker vår och att jag ska vara nöjd med min situation. Det känns som ett bra mantra och nu ska jag ta på silverskorna och hörlurarna.

factnotfiction - in this dream I'm dancing right beside you


RSS 2.0