Så du sniffar lim, sniffar lim?

Jag lyssnar på las palmas och njuter av att svulla i mig soyakorv med marakoner, eftersvettas efter för lång tid i solen. Jag var för taggad på siesta och det blev övertändning och jag vet inte vad som riktigt hände. Men junior boyz och international noise conspiracy, och TIGER FUCKING LOU, och navid och hoffmaestro, och phoenix och antiflag.
Det är som jon säger när man försöker få plats i tältet vid däckningsdags "Det er for vilt".

det hörs en sång, då syns ett moln av damm,
en liten soldat marcherar vägen fram


För jag är varken sthlmsfitta, tretton, drygskåning eller minoritetsgrupp. Glenn min vän skrapar upp mig och håller min hand. Hon vaktar mig mot säkerhetsvakterna och vi leder varandra hem. Förstår. Pundare med pretantioner.

Jag heter sofi, kom hit och lek med mig,
men soldaten svarar då, nej jag måste skynda på
jag ska bort till fjärran land,
hela världen står i brand


Lördagen bjöd på överraskning och hon kan fortfarande inte förstå meningen bakom orden på skärmen. Men varför tänka när man kan vara fyllesentimental allan under en gul filt och rabbla oväsäntligheter. När ska tystnaden begäras? Hon anar men vågar eller har ens fan ork längre att inte treva för när allt kommer om kring så skrapar hon alltid bort all hud i duschen, katarsis genom köttsligt våld. Stigmata som rinner över hennes slutna ögon.

får jag gå med? jag lovar att vara snäll,
vi är väl tillbaka innan det blir kväll?
men han svarar henne då, att det blir inget för dig att gå,
stanna här lilla vän, ty jag kommer snart igen,
dagar blir till månader och månader till år
och lilla sofi hon väntar varje vår
men den vind som drar mot nord kan ge svar men inga ord
han kommer aldrig mer igen


De spelar lilla sofi på radion för en smutsig linnea och hon undrar hur många sätt det finns, försök att få henne att somna. Det är som lily allen sjunger, det är de små sakerna, I was just so happy in your boxers ans your t-shirt. Men hon ler, för hon känner väl honom och det finns inga ord kvar att säga trots att hon hade kunnat viska miljoner

"men den skulle väl ändå tvättas"

factnotfiction - så hon väntar säkert änn

It's all understood

Ibland kommer livet bara ikapp och jag vet inte varför jag bara är så jävla trött och ledsen idag. Hannah the love och jag dansar världens vackraste dans ihop men ändå så är det inte hennes hand jag behöver hålla inatt. Ringde ett ensamsamtal och pustade ut när ingen svarade. Lyssnar sönder it's all understood med jack johnson. Juki räddar kvällen med sin lyssnande tystnad, ens inte ett andetag som kan avbryta. Och jag tillåts att bara babbla och han säger emot, håller med, men framförallt, skämtar bort och lovar med sitt skratt att jag är precis allt det där. Jag vet inte just vad det är, det finns en anledning till att han finns utskriven i lycklighögen av bilder som ska upp på kortedalaväggen, och det är att han är en uthållen hand, just kvällar som denna.


factnotfiction - and fact and fiction work as a team


"DU VI SKA FAN TÄVLA I EMOFYLLA PÅ SIESTA!"
"BRING IT ON"

he wasn't there

en underbar helg som haft lite upp och ner. Underbara Veera, underbara svank på Veeras lantställe. Jag dör av sivlerpopplarna som bara får en att vilja skrika fylld av svensk försommar. Gud vad jag blommar ikapp med syrenerna och jag dansar hem från busshållplatsen i den svala vinden. Allt är fint.

Sedan braafs inflyttningsfest som var väldigt trevlig även om den hade drag av tragik. Sms från en svunnen tid som jag inte ens vet vad jag ska säga om. Två år säger han. Jag vill bara skrika JA TV ÅR, TVÅ JÄVLA FUCKING ÅR. Men jag sluter läpparna för som jag lärt mig, så är ord så meningslösa med honom. Men inget som inte nya bekantskaper löste, och det är alltid roligt att höra någon ha samma upplevelse som en själv. Dock slutade allting med erövring men inte före jag hunnit gömma mig i buskagen och gråta och svära. Jag förstår inte varför han tar det, men om han lyssnar så är jag villig att andas. Tack. Mysigaste morgonen med hannah the love, en jude och gentlemannen själv. Vem behöver väl mer än kaffebröd och snatch? Hur jag älskar att åka hem i en soldränkt spårvagn och bara få rabbla med henne och bara få svära skratta och skratta ännu mer. Underbara.

factnotfiction - han har inte klamydia han har ju fan hjärnröta


("jag ska inte säga att det pirrar, utan jag liksom spinner inombords")

and I will try

en kväll med en utter som gör mig glad fasten alla på rockbaren är så jävla FULA en onsdagkväll, trots att erik gav mig en öl. Jag vet inte vart jag är påväg. En tre storlekar för kort kjol och bara en min som säger jag ORKAR INTE BRY MIG.

En massa modest mouse och en massa, coldplay jag vet väl inte varför.

Men det är okej för när jag närmar mig idunagatan så ser jag någon gå emot mig, och jag vet inte varför men det känns just som om den här personen kommer le. Jag fortsätter gå och han hoppar in i en buske och sträcker ut vänsterhandled som jag minns i gips och med en blåslaget ansikte. Jag skrattar högt över coldplay och vrålar "men HAHA DITT MONGO". Han ler och jag är så glad för att jag slipper gå ensam hem ikväll. Tack lillebror.

factnotfiction - I'll try to fix you

how society says her life is allready over

En underbar helg i sthlm. Jag tittar på bilder och lyssnar på Lily Allen och känner mig nöjd på det där elaka sättet. Not big, Not fair. Jag tänker bara hånleende tankar och längtar till siesta så jag ska vara skitfull och få en kram i camp otippat. Allting kommer bli bäst.

factnotfiction - but when we go up to bed, you're just no good, it's such a shame

You never made me scream

Jag ligger i soldränkta parker och sitter i fönster, dricker vin och snackar skit om halva befolkningen, övar mig på att bli min mamma. Egentligen är jag inte så sur, jag tycker bara om att ha något att gnälla på, få tiden att gå. Jag vill alltid vara någon annanstans förutom möjligtvis frukoststunden i fönstret eller framför tvn i solängen, men det beror mer påsällskap. Jag samlar på mig och utan att egentligen veta vad som räknas och inte (ingenting alls egentligen). Jag längtar väl aldrig bort från det där, men det är samtidigt ingen egen plats, mer ett limbo av film öl och fingrar. Just ikväll behöver jag någon som rör vid min rygg. Eller en öl. Skit samma. Min kjol är snäppet för kort men den var billig och jag rear ut mitt inre allting ska bort.


facnotfiction - ja vad var jag när jag var sexton? DUM I HUVUDET

I called on the phone and she touched herself

Så jävla skumt. Men otroligt roligt. Det har varit glass och massor av mat och grinighet idag. Vi jämför våra liv och kommer fram till att allt egentligen bara är upprepningar och att allt man i slutändan har är varandra och sig själv. Jag har köpt funktionslösa saker hos loppmannen och vet inte alls vad jag egentligen sysslar med. Det är tankar om kollektiv, filmdejter och hösten och framförallt sommaren som spökar. Så fort jag nästan lyckats med något fokuserar jag om. Jag vill väl egentligen bara ha något att gnälla på.

Gårkvällen var helt cp med Luleå, lite åström, lite vin och en cpobstinatfull felicia. Det är galet vad man saknar de små sakerna. En anledning till att bo österut just att slippa missa det, att få leta sig till söder mitt i sthlmsgryningen och titta ut över vattnet när man åker över broarna och känna att gryningsljuset är en vän när alla andra somnat.

Juki juki vi ska lösa allting. Jag ska prata bort allt dåligt som någonsin korsat dina tankar och vi ska ha splendid times. Sommaren kommer erbjuda så mycket. Ohlala.

factnotficiton - "det är för kallt för att gå hem"

my boy, it's dagger

jag lyssnar på the fratellis vilket gör mig hysterisk och glad. WIOWIOWIO. snart är jag hos hjärtegeten, med allt var det innebär. Fastnade i smsinkorgen idag och grät mig igenm kollektivtrafiken. Men det är inget som inte lite konsumtion styr upp. Sedan har det varit dans och dans och dans. Det bästa med humörsvägningar är att man blir glad snabbt igen.

Konstigt nog känner jag mig otroligt snygg idag, vilket är motsägelsefullt. Hoppas det håller i sig.

factnotfiction - let me dance with her just for the hell of it

is this the rapture?

Jag längtar sönder österut och lyssnar om möjligt ännu mer på anthony and the johnsons. Och the knife inspirerat av hannah. Det känns bra med allting. En lugn spänning inför kommande händelser, och inte en saknad med en viss längtan till att träffas som varvas med maniska glädjeutbrott över feliciaresan. wiowiowio. Var även och drack te i kollektivet idag och insåg att jag längtar galet till att flytta dit. Rummet är episkt och jag vet precis hur jag vill ha det. Allting kommer bli fantastiskt. Först jobbdagar två men de kommer gå i ett nafs. Syrenerna har börjat blomma och Linnea blundar och följer deras exempel. Min tid när nu, det har den alltid varit, mellan årstiderna, och jag dansar och sjunger ut min hyllning till det som verkligen är livet. Det här.

factnotfiction - they play the techno louder

don't let it ruin this town for you

Jag pendlar mellan förtvivlat ledsen till hysteriskt glad. En släng av manodepp. Hannah, felicia och juki keeps me up och jag veckan gick underbart fort, hittils. Gamla bekantskaper blir nya och fasten ägande är en illusion får vi se vad som händer. Do whatever makes you happy för det kommer ändå alltid skada någon i slutändan. vinvinvinvinvin i ett söderfönster är allt som ekar i mitt huvud.

factnotfiction - I am in love with you brooooooooooootheeeeeeeeeeeeeeer, what's his name?

cripple-pig

En underbar natt med hannah the love, en lyckad dansdag. Jag gråter bort sminket. Anthony and the johnsons med debutskivan. Jag älskar er. HUR KAN MAN VARA SÅ BRA?????? DET ÄR INTE MÖJLIGT. Hitler in my heart, cripple and starfish, river of sorrow.  MOA! Världens telefondejt med felicia om helgen. Bekräftelse på att jag inte är galen och att jag får vara sårad. Everthing is gonna be allright. Lugnet sprider sig som ringar på vattnet och jag tror helt enkelt att det är såhär det ska vara.

I'm very happy, so please hit me
I'm very very happy, so come on and hurt me
I'LL GROW BACK A STARFISH


Som en igel på en tå. Med distans. Att cykla på sin egen cykel. Vad vore jag utan er. Ni bär mig genom allt och även om jag vet att jag kan vara svår även för er som känner mitt innersta, så är ni allt. Allt allt allt allt och jag gråter till rapture av sorg för hur allting varit och lycka för hur allt är eftersom ni finns hos mig.

factnotfiction - "Man kan aldrig någonsin vinna något om man inte vet allt"

Mission's over

Hon sluter ögonen och öppnar munnen på glänt så där så att man kan andas riktigt tyst. Basen dunkar henne fram och tillbaka i sätet och hon känner hur det går fortare, hur bröstet trycks bakåt och hon föreställer sig hur de snuddar vi något, snurrar och hur metall fläker sig bakåt genom hennes hud, armerat järn genom bröstkorgen, ler. Vill inte röra sig men älskar hur musiken rör hennes tankar i vågar, snabba klipp av meningslösheter, romantiseringar som explosionsartat väller över henne och försvinner utan rök. "Jag borde inte läsa det här" sade hon och kände blicken bränna i ögonvrån. "Bara en till". Och orden bränner hennes ögonhinnor, ristar, etsas fast. En för mycket. Nästa klipp flyger hon bakåt och landar i en trasig hög efter att ha studsat mot väggen. Hon försöker ta sig upp men han sparkar henne i magen och hon faller ihop tills hans hand reser henne. Svårt att andas. Han hade aldrig så stora händer? Hur kan de greppa runt hela hennes hals. Hon flämtar lånade ord och han bara sluter hårdare. "I thought you were the moon and I was your wolverine". Klipp ensam i sängen. Hennes svarta peruk sitter kvar och hon ligger naken på täcket och stirrar i taket. Bas. Hon var aldrig smutsig på det sättet, besudlad. Han sa alltid att det var något i hennes huvud, men ändå fanns det sätt han inte rörde henne på. Hon har inte smutsat ner sig, så varför skrubbar hon bort huden? Hon har alltid hatat vattnet som ska rena henne och sliter bort det sista, river av det med naglar som klippts korta för att hon ska slippa ansvara för när hon mister kontrollen.

I natt vågar hon inte ens blunda.

factnotfiction - the bitch is dead

this is the hardest story

Jag vet inte om jag liksom maxar när det är sånhär. Det är nog inte alls sant. Som en utter sa "jag jobbar och sover". Jag jobbar inte ens och sover inte ens så vad händer med min tid? Jag fattar ingenting. Idioti. Skrämmande insikter om mina umgängesvanor och en inställd bio, som f.ö. ledde till att jag fick syn på favoritkunden med kvinnosällskap (hans syster såklart), övertygade mig om att det får bli till att visa att man finns på andra sätt. Nu blir det svält efter all jävla glass och celibat från msn och telefonen. Det blir en helg med hannah om ens det, troligtvis bara huvudet under kudden och ett par mörka streck under ögonen.

He was my north, my south, my east and my west
my working week and my sunday rest
my noon, my midnight, my talk, my song
I thought love would last forever. I was wrong

Stars are not wanted now; put out every one
pack up the moon and dismantle the sun
pour away the ocean and sweep up the wood
for nothing can ever come to any good


factnotfiction - wasting every day


Fan vad pepp denna bloggen blivit. Det finns solsken. Jag har ju två grymt söta potentiella ragg till siesta om inte annat.

No happy endings

Linus säger:

chansen med robert är ganska sumpad

Kikki; bitterfuckingsweet säger:

hahaha

Kikki; bitterfuckingsweet säger:

linus

Kikki; bitterfuckingsweet säger:

jag vet

Kikki; bitterfuckingsweet säger:

jag vill inte vara med robert

Kikki; bitterfuckingsweet säger:

jag bara saknar

Linus säger:

jaja men nu vet du de

Linus säger:

hahha

Kikki; bitterfuckingsweet säger:

det har jag vetat väldigt länge

Kikki; bitterfuckingsweet säger:

innan vi ens gjorde slut


this is the way you left me

I feel as if I'm wasted. Jag har en förkylning i mina fötter och jag vet väl att ingen av förstår vad det dunkande ljuder kommer ifrån. Det är ett uppskrapande på g men jag hoppas det går bättre än senast. Fan. Jag vill bara bli full. Varför kan aldrig någon medla för mig? Varför skulle vi aldrig kunna prata? Jag vet inte. Det får helt enkelt gå tid tills allting är borta, och då kan vi andas och titta bort från varandra med bara sorg istället för frustration i blicken.

Then live the rest of our lives, but not together.


Det känns förjävligt utan dig. Och trots att jag aldrig låter tankarna krypa riktigt ändå ut så (this is the hardest story I've ever told) är det så jävla hårt. Jag svär och skriker i kudden och slåss men egentligen är det ingen annan än mig själv jag är arg på. Jag är tacksam för att det finns människor att hata, förakta och som kan namnge all ilska. Men lika väl vet jag att det inte ger mig någonting.

factnotfiction - no love no hope no glory

Dustin of your Saviour

Natten spenderades i telefon med Juki som hjälpte min hjärna bort från sig själv. Jag vet att jag är orättvis. Men tack.

MItt liv just nu:

Robyn feat kleeup - with every heartbeat
Porcupine tree - pure narcotic
Billie the vision and the dancers - scared
The vines - Autumn shade
Red hot chili peppes - breaking the girl
Amy winehouse - I'm no good
James Morrison - If you don't wanna love me
Billie the vision and the dancers - a man from argentina
Red hot chili peppers - Saviour

Factnotfiction - he's just a man and any damage done, will be allright

It's a good thing tears never show in the pouring rain

Jag är glad att jag ligger här men hade varit lika glad över att ligga någon annanstans. Jag vill inte tänka bara upphöra att existera när det känns såhär. Det svider inte det bultar och spränger så in i helvete och jag kan inte ens gråta utan sitter bara med uppspärrade ögon och stirrar ut genom bussegelfönstret på vårnatten som man ju inte tror finns. Men det gör den.

factnotfiction - and it hurts with every heartbeat

erkänn att du gillar det. sorgepornografi. njut av det. it's all for you och det har aldrig varit någon annans
. Det har bara varit helt igenom du.

I need you to count my toes

Nya kärleken heter Devendra Banhart och jag lurar över Åsa för att äta glass med mig eftersom jag är så dålig på att vara själv och göra ingenting. Men det är okej. Jag vill bara snacka skit, äta glass och göra inget. Det är allt jag vill. Ens.

för övrigt stör det mig hur ett enda ord kan få mig att skratta och kisa. det är inte okej.

Förövrigt är Orhan Pamuk gud. Hans ord är som honung som rinner ner för min hals. Frosttemat får mig att skaka likt en sömnig söndagsmorgon i ett suddigt minne.

"Efter ett liv där varje upplevelse av tillgivenhet präglades av skam och smärta fylldes han av en intensiv närmast instinktiv fasa vid tanken på att bli förälskad."

factnotfiction - it's just a blur, what did we do last night?

RADAR

Jag sitter med britney och veronica maggio och njuter av att jag har någon att gnälla på och folk som vill höra. Helgen har varit en enda berg och dalbana. Underbara hannah the love som bara är min skugga och stöttepelare i allt. Lördagen peakades tidigt både alkoholmässigt och cpfaktor. Folk säger det självklara till mig med jag tror inte, vill inte, lyssnar inte. Istället vaknade jag på önskevädersgatan i mina fula barbietrosor och insåg att det inte var en dröm, i raden av konstigheter som pågår i huvudet under nätterna. Det blev pannkaksfrukost och skrämmande mysig förmiddag. Jag tittar bort. Flyr till jobbet och njuter av tempot i en konsumbutik en söndagseftermiddag, att ha ett hem att komma hem till, som snart ska bytas ut till något ännu mer skrämmande, mitt kortedala som jag saknar lika mycket som jag skakar av bara tanken.

Jag kände pulsen rusa idag. Jag vet inte om det var bra. Det kändes mer, inte fel inte rätt, bara kändes. Var det inte det vi kallade lycka? Jag skakar huvudet, skrubbar bort all hud som någonsin rördes av fingrar läppar och gömmar mig under täcket.

Veckan lovar bara bra saker, middag, filmkvällar hos kusin, uterfika, tanz, och mer mer mer.

aaaaa heyeyey,

jag blev ett måndagsbarn, hela livet blev en helg
nu är det måndag snart, men jag lever för ikväll
sena nätter, tomma glas, femhundra
skjuter upp problemet för idag, för stunden
men jag tror att alla snart har fått nog av mig

vad har du gjort av dig för dig med dig själv?
situationen är så sjuk, vad har du gjort för det är alltid helg
och helgen måste ta slut

jag längtar alltid härifrån men aldrig hem
skulle borde tar det sen
det finns dagar som idag, då jag vaknar som ett vrak

vad har gjort av dig för dig med dig själv?
helgen måste ta slut


(((www.youtube.com/watch?v=E7QyOtSMmQ)))

factnotfiction - IM CHECKING YOU SO HOT SO HOT YOU'RE ON MY RADAR


"Det där känns bra"
"det här"
"mmm"

du är så mycket vackrare än vad du tror

Jag lyssnar på destinys child och njuter av det underbara livet när hannah bor hos mig och vi bara är som vi är. Valborg blev jättebra trots att jag misslyckades med att säga hej till alla, fick småemofylla och däckade toktidigt. Jag hade ju gott bröd med mig iaf. Vid fyra vaknar jag igen med teo i knät och sedan går vi till patricia och jag dansar foxtrot med tingeling och cpar mig allmänt. Vid halv sju blev det hemfärd med hannah och jag plockade tulpaner till mamma som blommar på köksbordet. Av någon anledning lyssnar jag på dåliga poplåtar som handlar om dig, och tänker på allt som hade kunnat vara. Jag blir inte bättre än jag är nu. Och det känns som om jag har accepterat det, även om det svider som syra i bröstet när jag tror jag ser dig på spårvagnen. Det är så mycket som inte förstås av de intresserade ögonen men armarna som håller om säger att det inte heller behövs.

factnotfiction - jag vågar inte

RSS 2.0