Forgive them even though they are not sorry

Vet du hur det känns? När man försöker berätta något som hände för länge sedan för första gången. Och alla de där formuleringarna låter inte så konstigt som det kändes i huvudet då, och man blir osäker på vad som egentligen hände. Mitt huvud börjar snurra runt och jag tänker ut alla möjliga svar på anklagelser som aldrig kommer. Sommarnatten är inte ljum men man fryser inte ändå. Så länge man sätter den ena foten framför den andra stelnar man inte till.

"Det var så himla länge sen"
"Nej det var det ju inte, men mentalt är det flera år"

Nobody really cares or wonders why anymore

Dags att packa det sista och duscha några gånger till. Sen åker jag.

factnotfiction - Drop your guard, you don't have to be smart all the time

Harder

Hordag. Jag blir trött på min egen enfaldighet och mitt övermod. Vendettor som jag vinner endast genom att stänga av mina motståndare och gå där i från med utmattade steg som lika gärna skulle kunna vara snubblanden. Jag vet att jag kan göra vad som helst med rätt låt till, ändå behöver jag tusen ord på en nerkladdad skärm som understryker. Av dina pärlplattor ska jag bygga en kalaschnikov och skjuta sönder ditt åttabitars tv-spel.

Denna gången ska jag lyckas
Jag ska försöka hårt som fan
denna gången ska bli annorlunda

Midnattssamtalet avklarat och jag somnar mot en ny jävla skitdag.

factnotfiction - så jag kallar mig för fin för denna värld

Dancing on my own

(något senare)
Jag lyssnar på robyn och känner hur elektronika får hjärtat att slå. Imorgon blir det frukost med kär vän. Dagens hat riktar sig mot sega busschaufförer men jag lyssnar på låtar om hur sjukt jävla snygg/cool/smart/bäst jag är. Det är skönt att få göra skillnad. Jag mailar gamla kontakter på facebook. Det är så coolt att se hur folk ändras över tid. Det är skönt att känna att ens röst gör skillnad. Skönt att komma in i att jobba så pass mycket att man inte bryr sig om att man inte orkar bry sig om den totala avsaknade på liv. Sova till mysfilm.

factnotfiction - my chick do things I can't put in words, my chick do stuff that you chick wish she could

The hints and the little symbols of your devotion

Allting är en enda hög sång idag. Jag går runt bland maskinerna och skriksjunger. För fikor, regnigt göteborgsväder, äggsockar och vulgära mms. Jag får dåligt samvete för att jag inte jobbar mer men inser att jag ju verkligen inte vill. Sätter på Antony och saknar min egen Anthony i Uppsala. Minns gamla tider då han inte fick sova i sängen och ler. Så länge sen. Jag är så fin.

"Hej jag har tänkt på vad du sa
och kommit fram till att att det
gör mig ganska ledsen och att
du behöver en kompis. Hoppas
att allting löser sig"


sömnsömsnömssnömsnsmömsömn

factnotfiction - that a voice be true, from this broken hill, I will sing to you



I've got my mind set on you

Jag har vingar. Det hjälper föga mot rasism. Komsumism, intolerans. Jag måste flytta. Så ska jag alltid vänta på vår tur. Du du du. Förlåt. Jag kan vara en svag människa. På flera sätt. Kan jag bli så ledsen över mig själv. Jag är aldrig så stark som jag borde. Jag önskar bara att jag kunde ta kampen med de som jag tror mig kunna påverka. Idioti. Despite my growing fears.

factnotfiction - my broken mind, sing all you want, I won't listen to what you have to say

Ignition remix

And all the faults you've left behind

Hemskt trött sådär som man bara blir att att jobba obekväma tider. Det är inte som om jag behöver ha någon form av liv just nu. Jag slänger mina tonår i en välgörenhetscontainer om mornarna och svettas på fabriken om kvällarna. En dag för sig själv räcker för att inse och bli arg. Men jag är hemma nu och 26 dagar till. Det känns som en slags regression två år tillbaka att sova i himlasängen.

Jag säger att det räcker med en månad. Det hade varit skönt att bara ha en picknick i hum c, dricka singha och lyssna på snook. Det är för lätt att vänja sig vid att inte vara skyldig någon något. Man undrar om det handlar om att kunna definiera sitt eget liv eller om det handlar om att växa upp. För en minut sen var du min sjunger han och jag saknar en röst vid ett piano hundra år bort.

So come out of your cave walking on your hands
And see the world hanging upside down
You can understand dependence
When you know the maker's hand

So make your siren's call
And sing all you want


factnotfiction - I'll know my name as it's called again

RSS 2.0