"Fan vad arg jag hade blitt"

Nej ni vet. Jag är inte ens förvånad längre, mest trött. Ju hårdare man anstränger sig desto mer får man dö lite innebords efteråt. Jag säger som the love; Varför blir det alltid skit när man försöker?

Men när jag tagit mig igenom en vecka i skogen med en massa handikappade människor och profisionella dansare (vart jag passar in där har ingen riktigt kunnat förstå egentligen) så hägrar en vecka i rom i horisonten. En vecka med Åsa och sötSara och kanske den där ölen.

Jag vet inte hur det har kommit till det, men jag gillar dig bäst när du sover. Inga bekymrade ögonbryn, inga trötta svar. Bara den enda förklaringen att du utan att veta om det tar min hand och lägger om dig tills du kan slapptna av igen och bara andas

Factnotfiction - ska aldrig mer städa sin lägenhet

Nej det är inte okej

att vara en sexistisk förbittrad jävla ....... och bara acceptera det som sant. Det är inte okej för en jävla sekund och påminner mig om hur jävla glad jag är att jag sluppit ifrån det fruktansvärda jävla stället där tapeterna står i brand av hat och förtvivlan om vart annat.

factnotfiction - "Du är precis som din far" är inget någon borde uppfostras till att få ångest över att höra

På något sätt

Försöker hon väl ta tag i sig själv. Hon har väl gjort allt som man ska nu, börjat träna och skaffat ett jobb. Hon var så upptagen på något sätt av att just ha något att säga ifall hon stötte ihop med någon av alla de där. Men hon vet nu att hon inte är en av de personerna som är med och ler. Komplex över att ha helt förlorat sitt sammanhang och en löjlig existensiell kris som mest liknar en promenad i skogen med gammal musik som överröstar fågelkvittret. Hon har barrikerat lägenheten med projekt som ju ska genomföras, få henne att inse sitt kall eller åtminstonde kunna ge henne något kvar när dagen är slut, någon sorts föreställning om att hon uträttat något. Men det leder ingenstans och hon har liksom rivit ner alla tapeter i sitt huvud och står där bara utmattad med trasigt papper runt fötterna och blodiga naglar för att stirra på något som inte längre går att se.

Slö. Super.

NU ska jag snart hem till veera. Jag ska ju vara volontär på danslägret i nästa vecka. Ska bli just kul att dansa integrerat som det heter. Låter hemskt att man säger integrerat bara för att det är handikappade människor med men det är så det kallas tydligen.

Imorgon ska jag träffa hannah the love och se på sailor moon och top model. Efter att jag jobbat i delikatessen på coop. MMM. Jag är ju en riktig hårding och är inte rädd för fisk. Vilket kan ge mig ett plus i kanten. MHM.

Nu ska jag se på baracks presidentinstallation och njuta lite. Även om jag inte är så insatt i Amerikansk politik som jag hade velat så gör det mig glad. En sorts genuin gladhet.

Det känns för övrigt bra nu. Även om jag vet att man inte kan förvänta sig det är det så skönt att ligga uppe hela natten och prata. Bara få säga vad jag tänker, berätta struntsaker som hänt mig under dagen. Det finns inget bättre. Det borde vara mer sånt.

Dessutom ska jag hälsa på mer hemma. Jag misstänker inte helt ogrundat och starkt att min fader saknar mig. Du kan ju alltid få bjuda mig på lunch pappa.

Mitt nya liv

Imorgon är det sista utbildningsdagen på coop och sedan kommer jag förhoppningvis börja tjäna pengar. I massor. Jag är ledsen att vi inte har ett badkar här så att jag kan dra en joakim von anka och bada i dem. För det är ju så det kommer bli. Självklart.

Nu blir det till att panta alla brukar, kolla upp friskis i kortedala. Mitt nya liv börjar ju idag och det är alltid något. Jag för anteckningar över det. Kanske blir det en liten minidagbok i bloggen över alltihopa. Så kan åsa ta in det i sitt arbete med en gång. Hon ska ju vara personlig tränare åt mig i tio veckor som en skoluppgift. Lägga upp diet och allt. Det ska bli mest roligt faktiskt. Jag har ingen diciplin så det är en bra sak.

Filmfestival coming up och jag vill sa typ allt. Någon film borde jag väl kunna unna mig. Forthoppningvis kanske det blir en favorit i repris med fika före och en lång rensande promenad efteråt.

Factnotfiction - Pull your socks up Avi



Gamla tider

Det har varit mycket sånt.

De senaste dagarna har varit absurda och jag kan inte förstå hur mycket man kan tjafsa om en toalettsits som är upp eller nerfälld och hur saker och ting liksom bara gått mig ur händerna.

Men på söndag flyttar hjärtegeten till stockholm och lämnar mig med bara minnen att klamra mig fast vid. Jag säger hejdå ikväll och jag vet att jag kommer gråta.

Morgonen har gått åt till att skriva ett jättelångt mail som troligvis inte kommer leda någostans eftersom jag spenderat förmycket tid med att ta sönder saker och vissa saker kan inte ens ett förlåt klistra ihop. Jag vet inte vad jag hoppas på men jag får för mig att det är bättre att försöka.

Nu ska jag diska och städa inför fint folk som kommer hit ikväll.

factnotficiton - när det inte går att ta ett steg tillbaka

drottningen av smutstvätt

Jag har tvättat. Oavbrutet tills nu. Stoppat in i tvättmaskinen, tagit ut ur tvättmaskinen, hängt upp tvätt, lagt ner tvätt i påsar. Fan i helvete vad jag har tvättat. Jag är helt slut och har bestämt mig för att slösa bort minst en timme framför tvn. Tyvärr får jag dåligt samvete av tvn så jag försöker sätta på det som jag anser är mest kvalitativt. På spåret vinner över kanye west vs. p diddy och barnprogram. Jag har även ätit. Maten var inte kvalitativ. Den var rent ut sagt onyttig. Dåligt. Jag ska äta mer kvalitativ mat, memo till mig själv.

Erlend Loe är min nya kärlek och jag ska läsa naiv. super. hela dagen eller åtminstonde tills den tar slut

Imorgon blir det pythagoras och hjärtegetfika. Jag saknar dig.

Magnolian

Afasi och filthy är mina nya babes. loveliloveliii.

Jag hade gärna spenderat en födelsedag i sthlm men det ser inte alls ut att bli så. Crapness efter all nostalgi som det bli att läsa maniska bloggar.

men jag är så gott som snabbköpskassörska

factnotfiction - magnolian på andra sidan grinden

allting kommer lösa sig och bli bättre igen, du har pengar i fickan

Gimme gimme gimme JOBB

(Oyoooo)

factnotfiction - JOOOOOOOOOOO, the snoring plauge of gothenburg!!!


Schotts orginalblandning

Idag läser jag böcker om handsstorlekar, vilka som finns med i sgt pepper-omslaget, vad alla bondbrudar heter, vilket typsnitt man använder på tobaksvarningarna, vem som designat de svenska mynten och hur man knyter en sari.

Dalarna var sjukt mysigt. På en topp tre går lätt bastun med josefine in. På något sätt blir det alltid att jag pratar för mycket. Jag som brukade vara bra på att lyssna? Hon är för farligt bra för att slösas bort. Dessutom blir jag bättre på snöbräda och jag kan nog till och med åka stabilt med hannahthelove framåt våren om det artar sig som så. Planen för våren är att jobbasomenidiotochträna. För det sociala livet flyr göteborg en del. Fast jag tror jag har sämre syn på mina bekantskaper änvad jag vill förstå. Det är bara att hålen som skapas av pythagoras försvinnande känns omöjliga att fylla. Det är helt igenom dumt och jag förstår inte hur eller varför. Men jag ska ligga i det vill jag lova, för jag håller med dr samuel i högsta grad.

OM jag får jobb imon blir det sverigeturné framåt våren. Dels felicia i sthlm men också självklart juki i karlshamn (don't you dare think att du kommer undan). Om josefine bor i lund ska jag dit också och alla som vill ha besök får helt enkelt anmäla sig. Festen ska följa mig vart jag än far och livet kommer att leka som apor bland träden.

För övrigt går inte internet in som allmännyttigt göromål. Så jag ska virka, packa upp, sy och äta frukost nu. Äta frukost är väl inte allmännyttigt göromål heller men äta bör man ju.

Det är sannerligen inte vist att låta en vänskap dö ut av nonchalans och tystnad

-Dr samuel johnson

Factnotfiction - Hur fungerar ens cricket?

osv

det har hänt en hel del till sist. Jag ska inte säga att nyår var en katastrof, bara något jag väljer att inte tänka på. Så utan vidare funderingar blev det fest i kortedala i måndags. Trevligt förutom att en parfym försvann, vilket gjorde mig förbannad. Sen blev det en hel del tjafs under kvällen och jag suckar vidare och skakar på huvudet för att liksom fortsätta på den där linjen som jag inte ens är säker vem som målat upp.

För övrigt har det varit äpplemoskokning, mölande av jobbansökningar, southpark, packning och på tok för mycket sömn.

Idag åker jag antagligen till dalarna och åker snowboard tills söndag med josefine och gustav. Äcklig pargrej som gör mig glad, eftersom de faktiskt vill umgås med mig, vilket alltid är uppskattat. Men vägen dit är en ganska lång dag som innehåller en arbetsintervju och en hel del städning och packning. Jag gick allvarligt talat upp halv sex för att diska sen måndagen och moppa hela lägenheten.

Men nu blir det mer seriös städning av lägenheten så att jag slipper komma hem till ett skithål på söndag.

Jag saknar ihjäl mig efter både hannah och felicia, just nu hannah lite mer av förklarliga skäl, men jag måste skaffa ett jobb så att jag har råd att åka till stockholm. Allt annat är skitsnack.

RSS 2.0