lord I really just don't care

trots att dagen idag har varit en bra dag känner jag mig inte komplett. mitt te, min rökelse och en massa små fina lampor under min utökade tavelvägg verkar inte göra grejen. jag saknar inte riktigt att ha någon brevid mig. tvärt om. det är otroligt skönt att vara ensam. det blir så dubbelt alltihop. jag vet inte varför jag säger jag vill när jag inte vill och varför jag säger jag vill inte när jag vill. det blir så lockande att bara åka bort härifrån och jag svär över juki som flyttat massor av mil iväg.

det är nostalgitrippar med muminböcker och en jävla massa rotfrukt. men idag har jag faktiskt varit utan-anledning-glad. det är en sån bra känsla. jag ska satsa på den imorgon också.

factnotfiction - and things go on no matter what i do

walking to the beat

En tenta är en tenta är en tenta och den gick fort. Hem och strukturera upp lite stil och packning. Jag längtar till göteborg som så ofta, som denna gången bjuder på nyheter. Men jag gillar att sitta och skrika på wiit med lars och snusa och hetsdricka kaffe här i uppsala lika bra för det.

Jag lyssnar mycket på den där melakoliska popmusiken av typen jag brukade gråta till när jag var sexton. tänker mer på om ett år än imorgon. livet känns ganska trivialt och inte så himla viktigt egentligen. det är svårt att motivera de saker som tar upp min tid. men jag tänker mig att bara jag får byta skor, årstid och stad i några dagar så kanske det finns något syfte i alla fall.

I like this time of year
the colours of the trees, the cool air
im walking to the
the beat the beat the beat
putting one foot in front of the other


"Fast jag om jag inte har på mig mina stövlar så måste jag bära på dem, och det orkar jag inte, men om jag har på mig dem vad har man till? det är så svårt att matcha med rosa blommor. kan man ha jeans då? fast det blir inte så snyggt. vilken jacka har man ens? jag kanske borde ha kjol"
"linnea, du har åtta timmar imorgon som du kan tänka på detta, och då behöver inte jag lyssna på det"

factnotfiction - I hold on to the steps i'm taking

RSS 2.0