forever on the

En jävla stund sen det blev skriva av. Men ja. Förra helgen var fantastisk. Jag inser varför jag vill norrut och både en säl, en syster, en kristen folkhögskola, en glömd kamera, en otippad sked, en bakfylla från helvetet, nya kläder, fisk, nattliga telefonsamtal, verkligen inget plugg och ett helt fantastiskt porcupine. Inser. Inser inser inser. Semiinsikt. Inser.

Det har varit en jävligt trött vecka som slutade i cpfyllehelgen allan. Men det är okej för det händer ju typ aldrig. Bakishäng i en gamlestadssäng allt för länge och ofta undrar jag vad jag håller på med. Men det känns lite som om jag börjar inse vad allting har handlat om och vart livet verkligen finns. Kanske inte just här just nu. På flera sätt.

FÖr man ska knulla karins symaskin, vara ENTUSIASTISK och IHÄRDIG, man ska säga åt folk att de är fan dumma och har jävla fel, och spy regnbågar, hänga med en saknande mor, se på apornas planet, dansbandskampen. Allt blir mest ett virrvarr av intryck och det kanske är tur att tentaveckan som kommer låser in mig mentalt på flera sätt.

factnotfiction - kram från oss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0